Övriga sålda hästar
Moa Sång
Då Moa inte riktigt passade i vår verksamhet så tog vi nu i höst -14, beslutet att låta någon annan intresserad ta över henne. Den 29 december flyttade hon till Väderstad.
Apples Lady Elaine
I april 2012 köpte vi stoet Apples Lady Elaine. Hon kom tillsammans med valacken Charm och har gått en tid på vår ridskola.
Elaine är nu i augusti 2012, såld vidare till Petra Almerén, som även äger Exmoorstoet Vilda Vera.
Fia-Lotta
Vi ägde härliga Ardennerstoet Fia-Lotta, e. Rampman u. Busnita, från att hon var 7 månader gammal tills hon var knappt 4,5 år. Såldes till Katarina Karlsson utanför Söderköping, men ägs numera av min fd hovslagare, som jag hade när jag bodde i Herrljunga!!!
Vildrosens Poppy RE37
Poppy köptes som ettåring av Vildrosens Stuteri. Hon är visad med som mest 42p och BIR, res BIS och hon har fått fyra avkommor hittills, Bobby, Enya och Princess Fiona hos oss och Vilda Vera, som även Anna Agerskov är uppfödare till.
Poppy såldes i mars 2010 till Maddy Buttner i England. Hon är den första Exmoor någonsin som får flytta till Storbritannien!!
vildrosens Brimstone
Brimstone är en Exmoorvalack ägde jag en kortare period då han var hingst. Tyvärr kom vi inte överens så jag sålde honom vidare till en familj. Han har efter det även gått på ridskola.
Yukon
Yukon var ett halvblod jag ägde för en kort tid. Han reds till och såldes sedan till en yngre tjej i ridklubben jag var med i då. Han fick fara vidare till de gröna ängarna för några år sedan.
Strong Sigge
Sigge, Angloarab, kom från Östersund som treårig hingst. Han reds in och kastrerades och såldes vidare som 5-6åring till en tjej i Vårgårda. han är vidare såld därifrån till en tjej som trivdes jättebra ihop med honom och tävlade en del. Sigge fick senare problem med hälta och fick fara vidare till de gröna ängarna.
Carmenzita & Aristocrat
Zita var ett gotlandsruss, som jag köpte av en granne som 1,5 åring. Vi red och körde henne, samt tog ett föl, Aristocrat. Båda såldes omkring när "Arre" var två år. Carmezita till Göteve och Aristocrat till Skara-trakten, där han gick en del på travet.
Seven Up
Seven var en korsning Vbl-Hbl/Cob som jag hade i ca fyra år. Han kördes och reds in och såldes sedan vidare som femåring till en familj i Vårgårdatrakten med en handikappad dotter, som skulle få en ny häst att rida. Ni kan tänka er vilken klippa han var, Seven.
Har sett på nätet att Seven nu även gått på alingsås ridklubb, som lektionshäst.
Golden Rasmus
Rasmus var ett gotlandsruss som jag först köpte av min syster Josefin, men bytte sedan bort mot en ettårig hingst, Seven Up från Laholm.
Silver Starlet

På 90-talet sålde jag min första ponny Silver starlet, hon var en New Forest-Arab korsning, född 1976. Såldes ner till Ullaredstrakten.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS